Niet zomaar een keynote,
maar een reis naar inzichten & bewustzijn.

Inspirerende keynotes die verbinden

Mark Van Gossum, Inspirerend Spreker en Groeimentor, brengt niet alleen inzichtelijke concepten naar jouw publiek, maar doet dat met een mix van humor en professionaliteit.

Indien je op zoek bent naar:

 1. Het creëren van een groeicultuur
 2. Team-uitdagingen ombuigen tot individuele opportuniteiten
 3. Het heft in eigen handen nemen
 4. Assertieve communicatie in jouw organisatie
 5. Het leven zien als een spel waarvan jij de regels begrijpt
 6. Begrijpen van processen en bewust je reacties kiezen

Verwelkom Mark Van Gossum op jouw podium voor keynotes die niet alleen het denken uitdagen, maar ook de harten van jouw publiek veroveren. 

Keynote I

“Een leider die voorop loopt en die niet gevolgd wordt, noemt men gewoon een wandelaar.”

Als leider, als ondernemer, kies je ondubbelzinnig voor groei en dus voor continue verandering en bijsturing. Hoe krijg je een echte algemene groeicultuur in je organisatie, tot bij de mensen/werknemers die kiezen voor zekerheid, veiligheid en stabiliteit? En hoe krijg je hen zelfs zo ver dat zij die groeicultuur mee onderling uitdragen?

 • Krijg algemene groeicultuur in jouw organisatie
 • Van zekerheid en veiligheid naar ongekende groei
 • Laat jouw medewerkers bewust die groei mee persoonlijk uitdragen
Photocredits: Svetlana Stepanova - ImpactSpeakers.eu

Keynote II

Heeft (ver)oordelen ook voordelen en is kiezen in alle gevallen ook een beetje verliezen?

Photocredits: Svetlana Stepanova - ImpactSpeakers.eu

Deze krachtige keynote daagt de deelnemers uit om eens anders naar  “oordelen” te kijken. Want oordelen moet, om te weten wat we willen, maar vanaf wanneer brengt een oordeel negativiteit in ons leven en beïnvloedt het onze prestaties?

Ervaar tijdens deze Keynote hoe jouw inzichten rond oordelen verruimen, hoe je wordt uitgenodigd om jouw re-actief leven te transformeren naar pro-actief leven. Hoe je een Gelukkiger Leven niet meer laat afhangen van externe factoren, andere mensen, zaken die je in je leven nodig hebt om gelukkig te worden.
Deze Keynote geeft jou eenvoudige tools om het heft van jouw Geluk zélf in handen te nemen … en op jezelf kan je rekenen, als enige, altijd!

 • Leer alle uitdagingen om te buigen tot opportuniteiten
 • Word iemand die standvastig het heft altijd zelf in handen houdt, los van elke situatie en omstandigheid
 • Bouw veerkracht op voor toekomstige uitdagingen

Mark's keynote was als een verfrissende wind door ons bedrijf. Zijn inzichten in veerkracht en het omarmen van tegenslagen waren niet alleen inspirerend, maar vormden ook praktische handvatten voor dagelijkse uitdagingen. Een absolute aanrader!

Michel Thys

Groep NV

Mark's keynote was een waardevolle reis door de essentie van weerbaarheid en groei. Zijn verhaal over hoe uitdagende momenten ons verfijnen in plaats van definiëren, raakte diep. Een buitengewone spreker die een blijvende impact achterlaat.

Charlotte Declercq

Groeiende Horizonten BV

Ik heb in 2019 het genoegen gehad om Mark als leerkracht te hebben voor mijn opleiding “Management”. Hierin heeft hij mij met zijn onuitputtelijke wijsheid en energie enorm veel bijgeleerd over de kracht van een menselijk HR-beleid. Met een innemende mix van ervaring en passie deelde hij niet alleen kennis, maar ook een onuitputtelijke bron van inspiratie.
Ik kan oprecht zeggen dat hiermee de fundamenten van mijn carrière werden gelegd waarvoor ik nog elke dag dankbaar ben.

Cara Brouns

Wat mag je verwachten?

Met de juiste mindset transformeren momenten van falen tot waardevolle kansen.
Na de keynote van Mark zal jouw team niet alleen vertrekken met een mentaal werkboek vol praktische instrumenten om uitdagende tijden te doorstaan, maar ook met een verfrissend perspectief op tegenslag. Mark belichaamt de kracht van weerbaarheid en de kunst van het creëren van solide fundamenten. Zijn kernovertuiging, waarbij uitdagende momenten ons niet definiëren maar verfijnen, fungeert als een sturende vuurtoren. 

De impact van Mark zijn keynote gaat verder dan de oppervlakte, doordrenkt met diepgaande lessen die lang na de presentatie bijblijven.

Laat je team zich onderdompelen in deze bevlogen ervaring, waar elke stap een nieuwe ontdekking is op weg naar groei en succes.

Contacteer ons