“In het leven maak je een keuze tussen veiligheid en groei.

En kies je voor het eerste, dan krijg je geen van beiden.”

– Mark Van Gossum –

“Geleefd worden door situaties en omstandigheden, verlamt ons
en maakt ons ongelukkig …

Gelukkig en Weerbaar zijn is een
moedige persoonlijke keuze”

– Mark Van Gossum –

Het ondernemerspad van Mark Van Gossum

Mark Van Gossum heeft zijn sporen verdiend in de financiële wereld, waar hij de eerste zeventien jaar van zijn carrière bouwde als raadgever en later als visionair commercieel kaderlid bij nationale en internationale financiële instellingen. Zijn invloed reikte verder dan deze “traditionele” rollen, gelet op zijn rol in vele baanbrekende commerciële en change management trainingen.

In 2004 koos hij voor onafhankelijkheid als makelaar en persoonlijk financieel planner, waarbij hij met succes een bloeiend netwerk uitgebouwde.

Zijn gecombineerde ervaringen binnen de corporate omgeving en binnen het zelfstandige statuut, samen met zijn rijke levenservaringen, hebben Mark ertoe aangezet iedereen die ervoor open staat te inspireren naar een Gelukkig en Vervullend Leven, ongeacht de situaties en de omstandigheden waarin iemand zich bevindt.

Photocredits: Svetlana Stepanova - ImpactSpeakers.eu

Mark verstaat de kunst om niet te oordelen en te zijn... in het zijn. Een wijs persoon, die sowieso in een vorig leven monnik of sjamaan was. Je omringen met Mark is een geschenk, waar wij dankbaar om zijn en waar je als team of organisatie alleen maar door kan groeien.

Filip Plompen

Impact Speakers

Mark is een zeer aimabel man, die krachtig spreekt met kennis van zaken. Hij neemt je mee in zijn verhaal. Aangenaam, met humor, soms kwetsbaar, soms scherp en net dat maakt hem dé persoon om zijn merk met recht en rede te mogen dragen: een CHARming PERson. Dankjewel, Mark!

Svetlana Stepanova

Impact Speakers

Charper business, Mark Van Gossum staat steeds voor je klaar. Hij is een meester in het vertellen van verhalen. Hij heeft steeds het juiste verhaal op het moment dat je op zoek bent naar inzicht en Hij geeft de inspiratie om gemotiveerd verder aan de slag te gaan.

Steve De Weerdt

G.L.A.D.-health.
Photocredits: Svetlana Stepanova - ImpactSpeakers.eu

Wat mag je verwachten?

Na jouw contact met Mark vertrek je niet alleen met een mentaal werkboek boordevol praktische tools om uitdagende tijden te overwinnen, maar ook met een vernieuwd perspectief op tegenspoed.

Mark’s kernovertuiging is dat uitdagende momenten ons niet definiëren maar verfijnen. Net zoals een steenmannetje, opgebouwd uit op elkaar gestapelde stenen, vertegenwoordigt Mark de kracht van veerkracht en het bouwen van solide fundamenten. Met de juiste mindset kan je momenten van falen tot waardevolle kansen voor grootsheid transformeren.

Contacteer ons

New Field